Загадковий обеліск на Замковій горі у Києві виявився промо нової послуги АЛЛО Express

Металевий обеліск, що 10 грудня зранку з'явився на Подолі, виявився кампанією нового поштово-логістичного оператора АЛЛО Express.

У середині листопада світовою пресою та у соцмережах почали ширитися новини про загадкові обеліски, що раптово з'являлися і так само раптово зникали у США, Румунії та Великобританії. Історія швидко стала вірусною.

10 грудня зранку такий обеліск знайшли і в Україні — на київській Замковій горі. Встановлений на Подолі моноліт виявився промо-кампанією нового поштово-логістичного оператора АЛЛО Express. При ретельному розгляді на обеліску знайдений напис, що пояснює його походження.

Ми не могли не відреагувати на відому у всьому світі історію з монолітами, адже вона так добре лягає у концепцію АЛЛО Express: ти і оком не встигнеш кліпнути, як товар із allo.ua з'явиться у потрібному тобі місці. Тож ми підхопили хвилю та встановили обеліск на одній із київських гір, заявивши «Тицяй — доставимо».

Артур Матковський, Chief Marketing Officer АЛЛО

В компанії заявляють, що обеліск є символом змін customer journey у бік онлайну і прагненні АЛЛО відповідати цьому тренду.

Обеліск — це образ наріжного каменю стратегії розвитку покупецького сервісу. Адже АЛЛО Express покликаний забезпечити новий рівень сервіса комфортної доставки і є стратегічним напрямком розвитку АЛЛО у найближчому майбутньому. І взагалі, напередодні Нового року хотіли трохи відволікти людей від метушні і, хоча б на мить, заохотити повірити у диво.

Максим Раскин, СЕO АЛЛО

Кампанію розробило та реалізувало креативне агентство TABASCO.

887
TABASCO
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно