Залишилось 2 дні до кінця голосування: підтримайте героїв технологічного розвитку України

TechDrivers – рейтинг людей, які рухають диджитал і технології України вперед. Залишились останні години, щоб підтримати справжніх героїв нашого часу.

Нині триває голосування для визначення кращих номінантів, які тримають звання

Серед номінантів СЕО, засновники, директори, розробники українських проєктів, стартапів, компаній. Результати їх роботи роблять життя людей кращим і легшим. Кандидати є представниками різних сфер: ІТ, кіберспорт, освіта, фінанси, логістика, медицина, космічні технології, а також державне управління. З описом усіх проєктів можна ознайомитись на сайті проєкту.

Проголосувати за найкращих можна у 4 номінаціях:

  • Держ_Tech – найкращий фахівець у сфері державних технологій України. Експерт, робота якого полягає в цифровізації державних послуг.
  • Tech_Світ – найкращий підприємець або експерт, який формує світовий імідж України. Людина, чиї проєкти відомі та мають попит в Україні та світі.
  • Tech_Бізнес – найкращий підприємець, який поєднує бізнес із цифровою економікою та інноваціями. Людина, під керівництвом якої компанія стає лідером за якістю та швидкістю технологічних впроваджень.
  • Tech_Людина – найкращий фахівець, який зробив вагомий внесок у розвиток tech-індустрії України. Людина, чиї ідеї створюють технології, якими користується кожен.

Кожен охочий може підтримати номінанта, якого вважає найдостойнішим звання TechDrivers України. Для цього необхідно проголувати до 24 травня на сайті.

Переможці рейтингу будуть оголошені 1 червня 2021 року. Переможці будуть визначені за результатами голосування та оцінок експертів.

До складу експертного журі TechDrivers увійшли:

  • Віталій Дятленко – співзасновник і СТО Uklon
  • Вікторія Тігіпко – засновниця та керівний партнер венчурного фонду TA Ventures, засновниця і президент клубу приватних інвесторів ICLUB Global, співзасновниця всеукраїнського ком'юніті для жінок-лідеров в IT і digital - Wtech.
  • Домінік Піоте – CEO інноваційного парку UnitCity.city
  • Олександр Борняков – заступник міністра цифрової трансформації з питань розвитку IT
  • Данило Молчанов – керівник напряму електронних послуг проєкту TAPAS

«За понад 10 років моєї діяльності в IT-сфері я неодноразово отримував професійні нагороди як особисто, так і за успіхи своїх компаній. Я добре знаю, як такі відзнаки надихають та стимулюють постійно рухатись. Тому радий, що можу долучитись до проєкту як експерт та відзначити людей, які рухають технологічний розвиток України вперед», – сказав про ідею проєкту Олександр Борняков, заступник міністра цифрової трансформації з питань розвитку IT.

Організаторами проєкту є bit.ua у партнерстві з Tech/Uklon і Unit.City.

712
bit.ua
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно