Запит у пошуковику VS вибір на foxtrot.ua у новій кампанії від Havas Ukraine

Мережа магазинів побутової техніки та електроніки Фокстрот вже давно має свій інтернет-магазин. Та настав час сказати про це голосніше, у чому бренду допомогла команда креативної агенції Havas Ukraine. На старті креативники подумали: а навіщо бренду буцатися з конкурентами та кричати «подивіться, у нас краще!», якщо проблема в усталеній звичці українців і впливати потрібно на неї? Цей вектор і взяли за основу.

Ідея проста — це протиставлення пошуку техніки і гаджетів в інтернеті її купівлі на сайті foxtrot.ua. Вона побудована на лаконічному, але об'єктивному інсайті: коли треба щось придбати, українці гуглять, шукають в інтернеті, а не відразу заходять на спеціалізовані сайти.

Але чому? Це ж незручно! Коли ти шукаєш щось, вбиваючи запит у пошуковику, то вилітає щось не те, що ти мав на увазі. Розгрібаючи завали, ти витрачаєш час та сили, хоча є foxtrot.ua зі зручною навігацією, розумним пошуком, дружнім інтерфейсом.

Трохи художньої гіперболізації — і ролики готові. У них Havas Ukraine показали буквально, як на користувачів випадає все, що тільки можна знайти на просторах інтернету. Шукаєш, чим речі випрати, а тобі пропонують від тазика до пожежного гідранта. Гуглиш, як їжу розігріти, а на голову падає казан замість мікрохвильовки. Та з foxtrot.ua у героїв все здійснюється без зайвої апокаліптичності.

«За останній рік частина онлайн-покупців почала стрімко зростати. Адже, враховуючи наші реалії, це – зручно, швидко і безпечно. І що цікаво: значна частина наших клієнтів, отримавши перший позитивний досвід взаємодії з інтернет-магазином, тепер міксує онлайн та офлайн шопінг, – розповіла Наталія Ставраті, CMO Фокстрот. – Тому, продовжуючи працювати над удосконаленням формату наших магазинів, ми вирішили нагадати покупцям, що знайти своє можна, передусім, на foxtrot.ua».

Поки світ побачили тільки ролики. Та на черзі, в межах промокампанії, — радіо й візуальні матеріали. Команди Фокстрот і Havas Ukraine обіцяють також різні нестандартні прояви: кажуть, споживачам їхні експерименти мають сподобатись:) 

1368
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно