Запуск Epson Digital Fashion Lab: відкрита лекція Володимира Подоляна

В Україні стартував спільний освітній проєкт від Ukrainian Fashion Week та компанії Epson — “Epson Digital Fashion Lab”. Проєкт має на меті допомогти молодим та ще невідомим дизайнерам створити свою першу повноцінну колекцію за допомогою сучасних технологій текстильного друку. В рамках проєкту учасники отримають знання щодо маркетингових, юридичних аспектів та дізнаються, як просувати новостворені колекції.

У суботу, 25 вересня, офлайн та онлайн відбулась перша лекція “Epson Digital Fashion Lab” від засновника бренду PODOLYAN Володимира Подоляна. Під час лекції Володимир поділився історією свого професійного життя: про злети та падіння, успіхи та невдачі. А також дав низку порад для слухачів курсу: “Девід Фоулі під час моєї співпраці із “Ательє-1” сказав: “Я не покажу тобі шлях, по якому йти, я покажу тобі напрямок. А йти ти будеш сам”. І це дійсно дієвий метод: не виправляти та постійно робити щось за своїх учнів, а вказувати їм напрямок руху, підштовхувати до самостійних кроків, власних звершень та помилок. Ваш образ, ваше обличчя, ваша манера створює ваш бренд, спочатку ви працюєте на нього, а потім він на вас. У цій роботі важливі не лише ваші досягнення, але й помилки, виправлення яких впливатиме на ваш ріст як професіонала”.

Лекція Володимира Подоляна доступна на YouTube-каналі Ukrainian Fashion Week за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=coPw8yMfoT0.

425
Epson
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно