Запустили інтерактивну гру за мотивами документального фільму «Байконур. Вторгнення»

В Україні вийшла інтерактивна гра, розроблена за мотивами документального трилера «Байконур. Вторгнення», режисера Ангела Ангелова.

«Учасникам пропонується зіграти в квіз і відповісти на серію запитань, поки працює таймер. Кожна правильна відповідь — рух уперед. За неправильну — бан на термін від 8 до 20 років», — йдеться у повідомленні.

Гра вийшла на сайті фільму «Байконур. Вторгнення». Креативна ідея гри належить Fedoriv Agency.

«Віртуальна гра створена для того, щоб у розважальний інтерактивний спосіб розповісти глядачам про історію фільму «Байконур. Вторгнення» (виробництва DGTL RLGN та Insiders). Двоє дослідників з України, ризикуючи життям, потрапляють на засекречену територію космодрому Байконур, щоб на власні очі побачити запуск ракети «Союз». Їм не радили цього робити, адже на території космодрому Байконур діє законодавство РФ, де за "шпигунство і розголошення державної таємниці" в Росії можна потрапити у в’язницю на термін від 8 до 20 років. Проте українські екстремали вирішили ризикнути і зняли документальний екшн про свою подорож», — йдеться у повідомленні.

Довідка

Документальний фільм «Байконур. Вторгнення» розповідає про те, як два українці — дослідник Дмитро Громов та оператор Ангел Ангелов — пробралися на закриту територію казахського космодрому «Байконур», яким наразі управляє Росія. Їхня мета — побачити на власні очі запуск ракети «Союз».

768
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно