Заробіток українців на міжнародних онлайн-майданчиках збільшився на 35% за 2020 рік

Найбільший дохід українцям принесли покупці з США, Канади та Нідерландів. До того ж заробіток від продажів до Канади зріс у 5 разів. Нових покупців найлегше залучити у святковий час. Payoneer підготував e-commerce календар на 2021 рік з найважливішими днями для купівель у світі та лайфхаками для ефективних маркетингових кампаній.

Глобальний ринок e-commerce зростає дуже стрімко: все більше людей купують товари в один клік, а продавці не обмежуються межами однієї країни та відправляють замовлення в усі куточки світу.

Україна — один із лідерів сфери. За даними Payoneer, за 2020 рік заробіток наших земляків, які продають товари на міжнародних онлайн-майданчиках, виріс на 35%. П’ятірка країн, що принесли найбільший дохід:

  • Сполучені Штати Америки
  • Канада
  • Нідерланди
  • Литва
  • Японія

У порівнянні з 2019 роком дохід українських користувачів від клієнтів із США збільшився на 36%, з Канади — на 399%, з Литви — на 72%, з Японії — на 63%. Підтримувати таке зростання можна за допомогою правильного просування, особливо на свята. Ви отримуєте можливість значно збільшити обсяг продажів, адже в цей час люди шукають подарунки собі та близьким і простіше розлучаються з грошима.

Для стабільного розвитку онлайн-бізнесу важливо готуватися до особливих дат, які відзначають ваші клієнти. Так ви зможете залучити їх спеціальними пропозиціями, знижками або можливо навіть тематичними колекціями товарів.

Однак дізнатися та запам'ятати всі святкові дати може бути важко. Щоб вони завжди були під рукою, і підготовка відбувалась легше, Payoneer створив календар для e-commerce на 2021 рік.

Крім безлічі всесвітніх і локальних свят, ми зібрали в цьому календарі лайфхаки та пропозиції для ефективних маркетингових кампаній. Використовуючи їх при підготовці, ви зможете отримати максимальну вигоду під час пікових сезонів купівель.

Ігор Ковальов, генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі

569
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно