Засновники «Нова Пошта» стали інвесторами офісного простору Kooperativ

Вячеслав Климов та Володимир Поперешнюк, співвласники Нової пошти, стали інвесторами проєкту Kooperativ. Це новий робочий простір у центрі Києва, який у 2019 році створили Андрій Федорів та Василь Гроголь.

«Ми як підприємці є невіддільною частиною сучасної економіки. І нам завжди було цікаво долучитися до інноваційних індустрій і бізнес-моделей. Ми з цікавістю спостерігали за розвитком проєкту Kooperativ, і коли з'явилася можливість увійти до кола його партнерів, із радістю нею скористалися. Ми підтримуємо проєкти, які роблять наше місто і країну кращими. Я вірю, що це більше, ніж стильна локація для роботи. Це місце, навколо якого вже формується класна, творча, інноваційна і смілива спільнота як із маленьких компаній, так і з великого успішного українського бізнесу, визнаного у світі. Ми раді бути серед них. Віримо, що Kooperativ стане каталізатором розвитку Києва і бізнесу в Україні», – Вячеслав Климов, співвласник Нової пошти, президент Спілки українських підприємців.

«Ми активно взаємодіємо із Новою поштою вже понад сім років. Це приклад української компанії, яка завдяки своїй енергії та пристрасті побудувала великий системний бізнес. Ми разом росли, разом розвивалися, тому довіряємо одне одному. Я дуже радий, що Вячеслав та Володимир стануть частиною Kooperativ і разом ми будемо розвивати новий підхід до робочого простору», – Андрій Федорів, креативний інвестор, засновник Fedoriv Group, співзасновник Kooperativ.

Мета засновників Kooperativ – створити місце, де бізнес, мистецтво й технології взаємодіють між собою і допомагають одне одному розвиватися. Наразі резидентами Kooperativ є: маркетингове агентство FEDORIV Agency, консалтингова компанія White Sales, міжнародна освітня платформа Preply, агенція культурного менеджменту Port.agency, компанія зі створення контенту в доповненій реальності FFFace, 1991 Open Data Incubator та інші.

Джерело: Facebook-сторінка Андрій Федоріва, прес-реліз

630
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно