Збільшити зображення без втрати якості: безкоштовний інструмент від Depositphotos

Міжнародна контент-платформа анонсувала новий онлайн-інструмент, який допомагає швидко збільшити зображення вдвічі. Сервіс працює на базі штучного інтелекту і дозволяє редагувати безлімітну кількість файлів.

Завдяки стрімкому розвитку технологій, за прогнозами, тільки до кінця 2021 року буде зроблено понад 1,4 трильйона фотографій. Щоб виділитися у такому величезному потоці зображень, важливо створювати якісний візуальний контент. Саме він дозволяє привертати увагу аудиторії та ефективно просувати товари. Новий інструмент від Depositphotos покликаний допомогти у створенні якісних актуальних зображень.

«До цього моменту існував єдиний спосіб збільшити зображення без втрати якості – відтворити його з нуля у вищій роздільності. На це могло піти дуже багато часу, адже потрібно було або ще раз зробити фотографію з новими налаштуваннями камери, або попросити ілюстратора перемалювати роботу. Наш інструмент спрощує роботу з візуальним контентом і економить ресурси: він відновлює пікселі, щоб ви отримали файл з високою роздільною здатністю в один клік», — розповідає Ігор Калюжний, Chief Product Officer Depositphotos.

Для роботи із сервісом не потрібно особливих навичок: алгоритми розпізнають вміст зображення і потім, піксель за пікселем, збільшують його вдвічі від початкового розміру. Інструмент безкоштовний і повністю автоматичний, що дозволяє швидко працювати з необмеженою кількістю зображень. Це можуть бути фотографії та ілюстрації з особистого архіву або файли, завантажені з Depositphotos. Можна редагувати файли у форматах JPEG і PNG.

Інструмент для збільшення зображень буде особливо корисний, якщо потрібно швидко підготувати фото для друку, створити колаж і рекламний дизайн, а також якщо ви хочете запропонувати кращий візуальний досвід відвідувачам свого сайту або блогу. Щоб скористатися інструментом, завантажте своє зображення на сайті.

595
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно