Zenith інтегрував Nescafé 3в1 у новий кліп alyona alyona та Kalush

Zenith інтегрував Nescafé 3в1 у новий кліп alyona alyona та Kalush під назвою «Гори», в якому вона відкриває стік із кавою справжньою сокирою

Протягом всього лиш двох років alyona alyona презентувала декілька композицій, які неодмінно ставали хітами. Слова її треків перетворюються у меми й передаються із месенджера в месенджер, її біти качають усіх меломанів незалежно від віку, а впізнаваний самобутній стиль підкорив навіть найсуворіших інтернет-критиків.

Наразі, увагу молодої аудиторії привертають цікаві ідеї, яскраві символи та вражаючий контент. Nescafé 3в1 завжди перебуває на одній хвилі зі своїми споживачами та намагається відслідковувати актуальні новинки та тренди. А ми, у свою чергу, постійно шукаємо свіжі ідеї для комунікацій наших клієнтів – цей процес не припиняється, навіть коли ми насолоджуємось улюбленими треками. Власне, вкотре передивляючись один із кліпів alyona alyona ми зрозуміли, що у неї із Nescafé 3в1 є багато спільного – як цінності, так і аудиторія. І це той варіант нестандартної інтеграції, який зараз необхідний брендові. Разом із клієнтом та OMG AGENCY ми втілили цей сміливий задум.

прокоментувала Марія Шукалюк, керівник напряму з планування реклами у Zenith Ukraine.

Нам було важливо нативно інтегруватись у контент, що захопить молоду аудиторію. Більше того, зробити це цікаво, помітно і стильно. Думаю, нам вдалося, і тепер улюблений Nescafé 3в1 хочеться взяти з собою ще й у гори. 

резюмував Іван Гринчук, старший бренд-менеджер Nescafé 3в1.

Нагадаємо, медійна агенція Zenith Ukraine входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine, що визнана найбільш ефективною рекламною групою за підсумками EFFIE Awards Ukraine 2019. 

728
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно