ZooKyiv відкриває новий сезон комунікацією про толерантність

«Зоопарк без упереджень» — під таким гаслом стартує літній сезон у Київському зоопарку. Люди з любов’ю ставляться до всіх тварин — великих і малих, носатих і рогатих, пухнастих і лисих. Водночас до людей люди ставляться з меншою толерантністю та повагою. Нова комунікація закликає бути добрішими й відвідати зоопарк як територію, вільну від упереджень.

Креатив створили у Fedoriv Agency. Зоопарк і Fedoriv мають теплі взаємини з 2015 року. Це вже четвертий pro bono кампейн від Fedoriv для зоопарку.

Нові борди й сітілайти з тваринами вже розвісили по Києву. У головних ролях не фотостокові тварини, а справжні мешканці зоопарку — слон Хорас, бегемотиха Лілі й ще хом’ячок Хом’ячок. Їх можна побачити на власні очі під час наступного візиту до зоопарку.

Щоб завжди мати під рукою заряд позитиву, зоопарк разом з Fedoriv і студією з розробляння фільтрів для соцмереж FFFACE створили найдобрішу маску в інстаграмі (під «найдобрішою» мається на увазі про те, що вона дуже мі-мі-мі). Маску можна знайти в акаунті ZooKyiv. Окрім краси, вона ще й корисна, бо якщо викласти пост з маскою і теґнути @ZooKyiv, то можна виграти квитки в той самий славнозвісний зоопарк. Але не обов’язково бути переможцем, щоб завітати в зоопарк, бо тут раді всім — великим і малим, носатим і рогатим, пухнастим і лисим, людям і тваринам.

752
Fedoriv Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно