Зручно щосезону: Infoshina запустила нову рекламну кампанію

Бренд Infoshina представив новий відеокампейн, який закликає усіх автовласників не ускладнювати. Ролики підготував креативний відділ Promodo.

Це вже четверта колаборація з брендом, де команда Promodo займається не лише реалізацією digital-стратегії, а й є автором креативного концепту. Серію роликів було створено у співпраці з Kukuruza Production.

Ідея для нового креативу зустріла нас у сервісному центрі Infoshina. Процес перевзування займав у майстрів лише кілька хвилин, наче твоє бажання здійснювалося за помахом чарівної палички. Я навіть каву випити не встигала», – розповідає Даша Татевосян, Team Lead креативної групи. 

Так виникло і нове гасло: «Infoshina. Зручно щосезону».

Звичайно, ролики до нової кампанії команда готувала завчасно, тож процес зйомок ускладнювали погодні умови. Якщо бути більш конкретними: створити весняно-літню атмосферу трохи заважали мінусова температура та снігопад. Актори відігрівалися в автівках, бо стояти у футболці чи сукні, коли зовні -10 — не дуже приємна розвага. Свої корективи вносила й похмура погода. Щоб зняти натуральну «картинку», доводилося ловити моменти, коли сонце на декілька хвилин визирало з-за хмар, або ж створювати ефект теплого сонячного світла за допомогою освітлення. Та чи здатні такі дрібниці зупинити творчий процес ;)

880
Promodo
Україна, Харків
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно