Зустрічайте нове обличчя лідера страхування в Україні — ARX!

Агенція Saatchi & Saatchi Ukraine зробила ребрендинг компанії «AXA Страхування».

Навесні 2019 року страхова компанія ARX стала правонаступницею AXA Страхування. Креативна агенція Saatchi & Saatchi відповідала за креативну складову ребрендингу.

Ми поставили перед командою Saatchi & Saatchi завдання не лише зберегти ключові асоціації з брендом, а й доповнити новими, спираючись на канадський бекграунд: впевненість, надійність, прозорість, чесність, інноваційність. І втілити все це в одному лого.

Нонна Рижа, директор з маркетингу «Страхової компанії ARX»

Основою логотипу стали прямі, чіткі лінії, що заявляють: “ми знаємо шлях”. Саме те, що клієнти очікують від свого страховика — надійності у вирішенні страхових випадків.

Крім того, пряма подвійна лінія — простий і відкритий образ, як власне і сама компанія. Образ - з потужним змістом. Адже страхова компанія існує у тому ж світі, що і її клієнти, розвивається у той самий час технологій, і все більше інноваційних послуг, що надає ARX, стають доступними онлайн - у декілька кліків за декілька хвилин.

Простір між лініями підкреслює прозорість страхової та чесність — ARX нічого приховувати.

Страхова надає клієнту подвійну підтримку: фінансову і виключно людську, коли власник полісу отримує не тільки грошове відшкодування збитків, а й моральну підтримку. Бо компанія розуміє — усяке буває.

Упевненості додають “канадські акценти” — графічно переосмислений кленовий листок та офіційні кольори канадського прапору. Канадці славляться турботою про своїх і зокрема — підтримкою українців.

Усе це доносить основний меседж ребрендингу: змінилася тільки назва, усе інше — незмінне.


Французька страхова група AXA навесні 2019 року продала українські активи канадській фінансовій групі Fairfax Company. Тепер це страхова компанія ARX, що зберегла найкращі напрацювання та стандарти українського ринку та увібрала досвід канадських колег.

Нагадаємо, агенція Saatchi&Saatchi Ukraine стала креативною агенцією #1 в Україні за результатами Рейтингу креативності та майстерності України сезону 2018/2019 та входить до складу комунікаційної групи Publicis Groupe Ukraine.

1466
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно