ENSO і PointeR Agency почали співпрацю

Агентство PointeR стало PR-партнером девелоперської компанії ENSO в 2021 році. В рамках співпраці агентство розробить PR та SMM стратегії парасолькового бренду, а також забезпечить роботу зовнішнього прес-офісу компанії.

ENSO - українська девелоперська компанія, в основі діяльності якої стоїть розробка, будівництво та управління проектами в сфері житлової та комерційної нерухомості. На сьогоднішній день в активі компанії будівництво кількох житлових комплексів, серед яких - POETICA, FJORD, DIADANS. ENSO - перша на українському ринку девелопменту компанія, що реалізує свої проєкти житлової нерухомості з дотриманням міжнародного екологічного стандарту BREEAM.

Не дивлячись на юний вік бренду ENSO, досвід і компетенції, якими володіє менеджмент компанії, дозволяють впроваджувати в галузь нові якісні рішення, задаючи високу планку ведення бізнесу. Тому одним з ключових завдань корпоративного зовнішнього пресофісу ми бачимо у комунікації цінностей бренда через людей і нашу команду.

Ольга Волковінська, керівник відділу комунікацій девелоперської компанії ENSO

PointeR Agency входить в ТОП-10 PR-агентств України і має в портфоліо більше 100 клієнтів. Агентство співпрацює з великими міжнародними і українськими компаніями з різних сфер, серед яких: енергетика, фінанси, юриспруденція, страхування, медицина, FMCG та інші.

Ми знайомі з високими стандартами і вимогами ENSO як до себе, так і до своїх партнерів. І повністю поділяємо такий підхід. Нам також імпонує місія компанії наповнювати простір змістом. Нашим головним завданням є підвищення впізнаваності бренду як на локальному, так і на національному рівнях. У наших планах - взаємодія з широким колом цільових аудиторій, оскільки ENSO, фактично, змінює ринок девелопменту в Україні: створює унікальні інноваційні проекти, яким в нашій країні поки що немає аналогів.

Оксана Куліш, CEO PointeR Agency

Довідка про компанії

Девелоперська компанія ENSO була заснована в 2017 році. З першого дня роботи в ENSO прагнуть реалізовувати нестандартні проекти на ринку нерухомості України, в основу яких закладена турбота про клієнта і зовнішній вигляд столиці.

На сьогоднішній день в активі компанії такі проекти як: ЖК DIADANS, ЖК FJORD, перша і друга колекції ЖК POETICA.

Місія компанії - перебувати в пошуку нових рішень для поліпшення міського простору, наповнюючи його змістом.

Компанія вже отримала ряд нагород за свої проекти, серед яких:

  • Сертифікат екологічного та енергоефективного будівництва за стандартом BREEAM International New Construction отримав житловий комплекс DIADANS;
  • 1 місце в номінації зелених дахів на «Інтер'єр року 2017»;
  • 2 місце в проекті GreenRoof Challenge 2018 отримав інфо-центр POETICA;
  • Нагорода «Вибір споживача 2019» - житловий квартал POETICA;

Комунікаційне агентство PointeR Agency працює на ринку маркетингових послуг з 2012 року. Згідно з останніми галузевим дослідженням видавництва «Економіка», PointeR Agency входить в ТОП-10 PR агентств України.

Ключові спеціалізації компанії: просування послуг в сегменті В2В, складних продуктів в B2C, побудова комунікацій «з нуля».

Основні продукти: репутаційний аудит і комунікаційна стратегія, антикризові комунікації, робота зі ЗМІ і лідерами думок, PR в соцмережах.

905
PointeR Agency
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно