Нові лекції та майстер-класи щотижня: Креативна Практика змінює формат і запроваджує весняні знижки

В 2019 році в Україні запустилась освітньо-кар’єрна платформа Креативна Практика. Цей проєкт створений за підтримки креативної спільноти України з метою зробити творче навчання актуальнішим, ефективнішим та доступнішим.

Все навчання на платформі відбувається онлайн, за власним графіком студента, за передплатою. До недавнього часу на платформі були доступні лише онлайн-курси «Основи дизайну», «Основи вебдизайну» та інструментальні курси «Робота з Figma» і «Робота з Photoshop», але з цього року команда проєкту значно розширює освітні формати та інтенсивність виходу нових матеріалів.

Відтепер щотижня на платформі публікуються нові лекції, подкасти та майстер-класи на теми творчих підходів, актуальних практик та дизайн-методик.

Креативна Практика з моменту своєї появи була проєктом спільноти для спільноти. Ми дуже багато працюємо над тим, щоб наші студенти отримували реально актуальні, якісні матеріали. Причому максимально регулярно. Минулого року ми зосередились на тому, щоб зробити якісну систему курсів. Тепер ми запускаємо короткі формати — лекції, подкасти, майстер-класи.

автор та керівник Креативної Практики Анатолій Попель

Тепер на додачу до курсів підписники отримують доступ до численних лекцій, подкастів і майстер-класів. Наприклад, вже доступні нові матеріали:

Доступ до всіх цих матеріалів можна оформити за передплатою або придбати назавжди. До речі, наразі на платформі діють знижки.

974
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно