Новий посібник з анімації українською видано в ArtHuss

Українське видавництво ArtHuss спеціалізується на літературі для творчих професій та любителів мистецтва і дизайну усіх напрямків. Першою книгою в рамках серії книжок про анімацію став світовий бестселер Річарда Вільямса «Анімація: Посібник з виживання». Та на цьому команда ArtHuss не зупинилася. Тож зустрічайте нову книгу із серії про анімацію!

Книга Ендрю Селбі «Анімація»

У книжці «Анімація» Ендрю Селбі описує всі етапи розробки анімації: від препродакшену до постпродакшену. Все починається з планування та сценарію: що це таке, як його втілити через мову анімації, які підходи до написання існують, основні теми і жанри. Далі: розробка концептів, пошук ідей та візуального оформлення, сторіборди, дизайн персонажів. Автор описує етапи виробництва та виділяє, чим відрізняються целулоїдна анімація, комп’ютерна, цеглинкова (так, така існує!), навчає різним видам монтажу. 

Ендрю Селбі ‒ старший викладач кафедри ілюстрації в університеті Лафборо, був завідувачем відділу Школи мистецтв, відвідав безліч семінарів та конференцій у Європі, Америці, Австралії, Азії… Усі свої знання про анімацію він зібрав у цьому виданні та проілюстрував їх яскравими прикладами робіт Walt Disney Studios, Warner Bros., Pixar і десятка інших найвідоміших студій. А завдяки викладацькому досвіду розуміє, що знання хочеться реалізувати на практиці. Тож розділ «Ваше анімаційне майбутнє» допоможе з правильним стартом кар’єри. Усе, що потрібно для створення грамотного портфоліо, шоурілу навичок самопросування, написання резюме і навіть етап співбесіди ‒ на сторінках книги Ендрю Селбі знайдеться все!

«Уперед, до успіху!» — закликає вас Ендрю Селбі, і це не та пропозиція, від якої можна відмовитися.

  • Замовляйте книжку «Анімація» на сайті видавництва ArtHuss: https://bit.ly/3a26qXB 

  • Отримайте гарантовану знижку 15% за промокодом cases.
864
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно