Одна передплата — численні можливості: Креативна Практика розширила формат доступів до своїх освітніх матеріалів

Онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях Креативна Практика, створена командою CASES, розширила формат доступів до своїх освітніх матеріалів. 

На курсах Креативної Практики навчається вже понад 10 000 студентів.

Починаючи з липня, студенти можуть купувати зручний для себе формат: щомісячну передплату або абонементи. Доступ відкриває фундаментальні курси з графічного дизайну, вебдизайну, дизайну інтерфейсів, а ще — серію інструментальних курсів. В межах навчання студенти не тільки прослуховують лекції, а й виконують практичні завдання і отримують по ним рецензії.

Ось так виглядає лекція «Історія вебдизайну» з курсу «Основи вебдизайну» від Креативної Практики

Всі матеріали курсів добре структуровані, написані простою мовою та викладені послідовно. Для кожного курсу команда Креативної Практики створює авторські навчальні статті.

Окрім курсів, студенти можуть проходити майстер-класи: про анімацію, верстку вебсторінок, роботу у Photoshop або, наприклад, про неон.

Студенти зі спільноти Креативної Практики отримують додаткові бонуси. Знижки та спеціальні можливості від партнерів.

Раніше ми писали, що Креативна Практика запускає менторські програми з графічного дизайну, вебдизайну та дизайну інтерфейсів. Починаючи з липня, студенти зможуть знайти для себе менторів на сайті платформи у розділі «Менторство». В межах формату будуть проходити групові заняття з менторами, розбір робіт і портфоліо, індивідуальні консультації. Мета формату — спростити пошук менторів та сприяти розвитку молодих фахівців.

Довідка

Креативна Практика — це онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях, створена командою CASES. Команда створює власні фундаментальні та інструментальні курси, організовує освітні заходи та сприяє працевлаштуванню та кар’єрному розвитку студентів.

Вже сьогодні студенти можуть проходити курси «Основи дизайну», «Графічний дизайн. Композиція», «Основи вебдизайну», «Робота з Photoshop», «Робота з Figma», «Робота з After Effects». 

699
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно