Pepsi оновлює свій логотип та візуальну айдентику до 125-річчя бренду

Напередодні свого 125-річного ювілею компанія Pepsi уперше за 15 років оновлює свій логотип та візуальну айдентику.

Новий логотип містить акцентне слово «PEPSI», розташоване в центрі кола з чорною рамкою на червоних, білих і синіх смугах. Приблизно так само логотип компанії вигляд у 90-х роках. 

Компанія також планує змістити фокус з яскравого синього кольору на темно-синій та чорний, що використовуються у брендингу PepsiZero. Завдяки цьому бренд прагне наголосити на проблемі надмірного споживання цукру. 

Метою переосмислення логотипа було надати йому «великої енергії, впевненості та сміливості», — розповів головний дизайнер PepsiCo Мауро Порчіні (Mauro Porcini).

Ліворуч — актуальний логотип Pepsi, що використовується з 2008 року. Праворуч — оновлена версія. Фото: USA Today

В новому логотипі Pepsi повертається до стилю своїх логотипів 70-х та 80-х років. За словами директора з маркетингу Pepsi Тодда Каплана, аудиторії подобався попередній логотип зі словом «Pepsi» всередині глобуса.

«Виклик полягав у тому, як ми можемо взяти щось, що було частиною нашої спадщини та нашого минулого, і спроєктувати це на сьогодення та майбутнє», — прокоментував Тодд Каплан.

PepsiCo почне використовувати новий логотип цієї осені в США та Канаді на синьо-чорних банках та в рекламних кампаніях. У 2024 році PepsiCo планує розгорнути використання логотипа на міжнародному рівні.

Джерело: USA Today 

886
CASES
Україна, Київ