Призовий фонд в $6000: стартує другий хакатон Universal Sports & Games Hackathon

Захід відбудеться в онлайн-форматі й триватиме 48 годин з 27 по 29 листопада.

Фотографія: Universal Sports & Games Hackathon (Vol. 1)

Universal Sports & Games Hackathon пройде знову. Подія призначена для розробників, фахівців з Data Science, продакт і проджект-менеджерів, дизайнерів, маркетологів, які хочуть реалізувати свою ідею у галузях технологій і геймінгу. Попри пандемію, всі вони зможуть зібратися в форматі онлайн-хакатону — буквально з будь-якої точки світу — і створити інноваційний проєкт.

27-29 листопада Parimatch Tech спільно з JKR Investment Group і Parimatch Foundation проводить другий 48-годинний онлайн Universal Sports & Games Hackathon Vol. 2. Учасники виконуватимуть завдання організаторів (Challenge), або реалізовуватимуть власні ідеї (Idea) у наступних напрямках:

  • Передбачення спортивних подій
  • Контент
  • Статистика
  • Маркетинг
  • Системи гейміфікації та лояльності

У другому #USGH можуть брати участь як команди, так і індивідуальні учасники. Їм допомагатимуть ментори — фахівці провідних компаній країни. А для переможців передбачені призи — цього разу фонд збільшений до $6000:

  • від $500 до $1500 — за власну ідею
  • $1500 — за челендж від організаторів
  • $1500 — спеціальний приз від партнера, інвестиційної групи JKR

Реєстрація на онлайн-хакатон закінчується о 15:00, 27 листопада. В цей же день о 18:00 учасники отримають завдання від партнерів і почнуть роботу над проєктами. А переможців визначать 29 листопада за підсумками наради журі — трансляцію будуть вести з київського івент-простору PMHUB.

Довідка

Parimatch Tech — R&D-центр глобальної холдингової компанії Parimatch. Прогресивний розробник сучасних технологічних рішень у галузі Gaming & Entertainment.

JKR Investment Group — інвестиційна група, яка допомагає стартапам ставати прибутковими компаніями у галузях діджитал-маркетингу, кіберспорту, аналітики спортивних даних і створення контенту.

Parimatch Foundation — міжнародний благодійний фонд, створений холдингом Parimatch.

853
PMHUB
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно