Як можна було зробити так погано?!

Навчатися на власних помилках у розвитку бізнесу - дорого та дурно😅 Набагато простіше вчитися на помилках конкурентів🤔

Інтернет повний історіями невдач, читаючи які, виникає питання:

😬 Як можна було зробити так погано?!

👾Ми в Gorgona Studio хочемо вберегти тебе від нових невдач і ділимося найпоширенішими помилками:

🌝Незнання цільової аудиторії. Здається, що може бути простіше, ніж скопіювати ідеї та контент конкурента. Але #реклама, розроблена для одного бізнесу, може бути абсолютно неефективною для іншого. Адже вибрані різні аудиторії.

🤡Чекати результату в короткі терміни. Починаючи розвиватись в інтернеті, варто запастися терпінням. Потрібно ретельно підготувати план та поступово залучати нових клієнтів.

☠️Відсутність чіткого плану просування. Перед початком роботи необхідно обрати площадки для розвитку, виділити та сегментувати цільову аудиторію та розрахувати бюджет по напрямках роботи.

🙀Використання одного каналу трафіку. Реклама скрізь. Прийшла пора омніканального маркетингу. Публікації в соцмережах,  email-розсилки, сайти, банери, push-повідомлення та багато іншого. Використовуючи відразу декілька напрямків, набагато простіше залучати клієнтів.

💀Відмова від #SEO просування. Погодься, набагато вигідніше, коли клієнти самостійно знаходять твій продукт, тому що його пропонує їм пошукова система як найбільш підходящий😻

💩 Використання послуг недосвідчених фахівців. Навіть найуспішніший бізнес може бути зруйнований некваліфікованим виконавцем. Працюйте тільки з професіоналами.

🤖 Вибір застарілих методів просування. Все змінюється, неможливо раз і назавжди підібрати універсальне рішення. #стратегія просування повинна оновлюватись регулярно!

👽 Відсутність #контент-плану. Подумайте, як поступово ознайомити аудиторію з бізнесом.

🎃 Самостійнне просування. Тільки командою можна охопити всі напрямки, побудувати та реалізувати успішну стратегію.

Gorgona Studio готові допомогти нашим клієнтам уникнути помилок та вивести бізнес в топ.

1
734