Підлітки і гроші: у тінейджерів зʼявилась легальна можливість заробляти гроші

“Кишенькові гроші” – одна з болючих тем для тінейджерів. Якщо ви запитаєте пересічного підлітка чи вистачає йому/їй коштів на особисті витрати, з високою вірогідністю почуєте, що “коштів недостатньо”.

Проблема погіршується ще й тим, що у підлітків не існує можливостей для легального підробітку. “Дорослий світ” максимально недружній в питаннях підтримки підлітків в їх прагненні заробляти кошти. 

Зробити внесок у вирішенні цього питання зголосився teens only – бренд доглядової косметики для підлітків і тих, хто скоро ними стане. Бренд запустив програму “teens-амбасадори”, що дає можливість підліткам та тим хто скоро ними стане заробляти власні кишенькові гроші.

Як це працює?

teens-амбасадори – це реферальна програма, яка дозволяє підліткам заробляти бонуси з кожного замовлення, зробленого за його персональним промо-кодом. Чим більше друзів та знайомих використовують промокод, тим більший дохід отримує teens-амбасадор.

Наші teens-клієнти часто постять контент про teens only, рекомендуючи бренд своїм друзям і підписникам. Ми подумали, що варто дати підліткам заробляти завдяки своїй активності в соціальних мережах і поза ними» – коментує ідею співзасновниця бренду Маріанна Самсонова. 

Юридична складова:

Бренд підписує договір співпраці, щоб всі зароблені кошти передавались teens-амбасадорам на законних умовах. Договір від імені підлітка підписується батьками або законними опікунами, проте обовʼязковою умовою договору є забовʼязання батьків (дорослих опікунів) передати всі накопичені грошові бонуси підлітку для самостійного управління заробленими грошима.

З усіма умовами програми можна ознайомитись на сайті бренду та стати частиною великої команди амбасадорів. Разом з промо-кодом бренд-амбасадор отримує брендований мерч – шкарпетки з написом “teens make money / teens need money” та набір стікерів. 

250