Спецпроєкт "Багатогранність нації". Говоримо про інклюзивність та толерантність

У сучасному світі, де кожен день відбуваються зміни, говорити про толерантність та взаємосприйняття стає все важливіше. Команда My Happy Place, взяла на себе місію не лише говорити про ці цінності, але й демонструвати їх через призму життєвих історій унікальних людей, які разом творять багатогранність української нації.

“Спецпроєкт "Багатогранність нації" піднімає злободенні питання соціальної інтеграції, самоідентифікації та культурної різноманітності, виходячи за рамки поверхового розуміння толерантності. В основу проєкту лягли історії трьох особистостей, кожна з яких зробила внесок в культурний та соціальний ландшафт України, зберігаючи при цьому свою унікальну ідентичність.”

                                                                                                 - команда My Happy Place.

Софі Пашкуал, акторка та модель з українсько-ангольськими коріннями. Вона говорить про значне бачення різноманітних облич в українських фільмах та рекламі, адже це сприяє формуванню інклюзивного суспільства.

Мушег Циронян, митець і юрист, розкриває свій шлях самоідентифікації як українця вірменського походження. Народився та проживає все життя у Києві.

Ліна Нгуєн, менеджерка простору краси та модель, поділилася своїм досвідом зростання та життя в Україні з в'єтнамським корінням. Її історія є прикладом того, як можна успішно інтегруватися в суспільство.

Спецпроєкт "Багатогранність нації" не просто розповідає історії; він закликає до діалогу, зміцнення взаєморозуміння та розвитку інклюзивності в українському суспільстві. Інтерв'ю з героями проєкту доступні в Instagram, де кожен може не лише дізнатися більше про їхнє життя та думки, але й висловити свої враження та підтримати важливість таких ініціатив. В Instagram інтерв'ю з героями вже побачили понад 20.000 осіб.

“Зараз ми готуємо продовження проєкту на осінь, ще з двома героями. Ми побачили неймовірний відгук, а тому хочемо говорити про важливі питання й надалі!”

                                                                                                 - команда My Happy Place.

Завдяки спецпроєкту "Багатогранність нації", ми бачимо, що різноманіття — це не проблема, а цінність, яка робить наше суспільство сильнішим, багатшим та красивішим. Проєкт відкриває шлях до глибшого розуміння та прийняття кожного, хто є частиною цієї багатокультурної країни, нагадуючи нам, що кожна особистість є унікальним та невід'ємним компонентом нашої спільної історії.

255