Відновлення доступу до профілю компанії

Іноді буває, що компанія втрачає доступ до свого профілю CASES. Наприклад, тому що співробітник, який відповідав за ведення профілю, звільнився та не передав управління.

Якщо ви потрапили в таку ситуацію, напишіть нам на team@cases.media листа із темою «Відновлення доступу до профілю компанії [Назва компанії]». У листі опишіть, що сталося, та вкажіть свою посаду.

Буде краще, якщо ви напишете з корпоративної пошти: тоді ми будемо впевнені, що ви дійсно представляєте свою компанію. Якщо корпоративної пошти у вас немає, пишіть з особистої, але тоді постарайтеся надати докази: наприклад, вкажіть ваші акаунти в соцмережах, якщо там є підтвердження вашого зв'язку з компанією.

Після отримання вашого листа ми по офіційних каналах надішлемо в компанію запит, щоб переконатися, що ви дійсно уповноважені керувати її профілем на CASES. Зазвичай відновлення доступу до профілю компанії займає 1-2 дні, іноді трохи більше.

Коли ми отримаємо підтвердження, ми дамо вашому особистому профілю CASES права модератора, і ви зможете керувати профілем вашої компанії.

503