Як проходити інтерв'ю з рекрутером, щоб отримати допуск до менеджера по найму:)

Ви проходите інтерв’ю, а у відповідь лише “ми вирішили рухатися з іншим кандидатом?”

Розповім фішки, як готуватися до інтерв'ю, проходити його та просити фідбек після нього.

Підготовка

- Перш за все, готуючись до співбесіди, вам стане в пригоді ваш супровідний лист. Будьте готові відповісти на такі питання, як "Чому саме ця компанія?" та "Чому саме ця роль?", на які ви відповідали у своєму супровідному листі. Ви можете нагадати рекрутеру про свою мотивацію, навіть якщо такі питання не задаються безпосередньо.

- Також, проаналізуйте опис роботи та подумайте про приклади з вашого досвіду, які відповідають кожній з вимог, зазначених у вакансії.

- Спробуйте подумати як роботодавець. Відповідайте на питання "Чого вони очікують від мене як менеджера з SMM?" Враховуйте такі аспекти, як кількість людей, якими ви керували, галузі, в яких ви працювали, масштаб проектів, якими ви керували, та ваші досягнення у кількісних термінах. Роздуми над цими пунктами перед співбесідою дуже допоможуть ефективно презентувати себе.

Під час співбесіди

- Не бійтеся просити роз'яснення, якщо ви не впевнені, що правильно зрозуміли питання. Це усуне можливість відповідати на питання, засноване на непорозумінні.

- Описуйте свої найкращі якості через приклади; просто сказати про те, яким "відповідальним" та "працьовитим" ви є без надання прикладів, не буде ефективним.

- Вкінці співбесіди не забудьте задати питання рекрутеру. Пам'ятайте, що ви є рівноправним учасником у розмові. Запитуйте про все, що вас цікавить, таке як зарплата, обов'язки, а також місія та цілі компанії. (скоро вийде стаття про те, які питання задавати)

Після співбесіди

- Не бійтеся пушити рекрутера дати вам персоналізований фідбек. Нагадуйте про себе, це додатковий раз покаже вашу зацікавленість саме в цій компанії.

Я впевнена, що ці поради буде корисними. Успіхів у пошуку роботи! Звертайтеся до мене, якщо вам потрібна допомога.


https://www.linkedin.com/in/valeriia-lisovskaaaa/

Valeriia Lisovska

1365