Як знайти час на вивчення англійської?

Маєш насичений графік? Давай допоможемо знайти час для вивчення англійської мови.

Ось декілька порад, як ми в онлайн-школі з англійської мови ed.lang* допомагаємо впровадити вивчення англійської у твоє насичене життя та отримувати класні результати

1️⃣ Оціни, як ти витрачаєш час

Спочатку визнач, скільки часу ти витрачаєш на різні справи протягом дня. Перевір свій телефон, щоб побачити, скільки часу ти витрачаєш на соціальні мережі чи перегляд YouTube, прибирання, прогулянки пішки чи може ти ходиш на доріжці в спортзалі. Знайди у цьому часі проміжки, які можна використати для вивчення англійської.

2️⃣ Конкретизуй свою мету

Багато хто зливає багато часу на неефективне навчання через те, що не мають конкретної відповіді на питання “а навіщо мені англійська? Як я буду її використовувати?”. Отже, наступний крок — це дати собі конкретну відповідь на це питання. Є велика різниця між “Я хочу вивчати англійську” та “Я хочу вільно розмовляти англійською, щоб продавати свої послуги на іноземному ринку”. Чітка мета допоможе вам зосередитися і знайти мотивацію для вивчення.

3️⃣ Створи розклад

Визнач точний час і дні, коли ти можеш займатися англійською. Проаналізуй свій день, вияви час, коли можеш приділити 15-20 чи 60 хвилин вивченню англійською, наприклад, коли ти безцільно скролиш соціальні мережі.

Скільки хвилин ти будеш займатися? Коли? Дай чітку відповідь на це запитання. Наприклад, я займаюся 60 хвилин у вівторок та четвер з вчителем об 11:00. У понеділок, середу, та п’ятницю об 11:00 я займаюся 30 хвилин самостійно. Додай свій розклад в календар, щоб не забути.

4️⃣ Обери метод навчання, який відповідає лайфстайлу та меті.

Хочеш виступати з лекціями, презентувати свої продукти чи вільно спілкуватися з командою? Обери навчання, де ти будеш багато розмовляти, комунікувати з іншими людьми та пояснювати свою думку. Розбирати дотичні теми, вивчати потрібну тобі лексику, а вчитель дасть зворотний зв’язок та допоможе покращити твою розмовну мову.

5️⃣ Впроваджуй англійську в повсякденне життя

Обожнюєш читати фентезі чи бізнес літературу? Читай англійською. Полюбляєш дивитися серіали та фільми? Дивися англійською. Використовуй кожну вільну хвилину для вивчення англійської. Слухай аудіокнигу англійською під час прогулянки, читай новини, підпишися на англомовних блогерів в Інстаграм. Випиши, що ти дивишся, шукаєш українською та почни робити це англійською.

Перед початком навчання ми допомагаємо сформувати конкретну мету та запитуємо учня про його інтереси, захоплення, що він робить впродовж дня, після чого впроваджуємо це в навчання. Наприклад, є учень, який обожнює читати біографії відомих людей, захотів прочитати біографію Шварценеггера, а тепер обговорює прочитане з викладачем. Або учень, який обожнює серіал Breaking Bad та мріяв подивитися його англійською, тепер обговорює улюблені серії зі своїм вчителем. 

Ми впевненні, що навчання повинно бути цікавим та ефективним, до речі, впроваджувати цікавинки ми починаємо вже з рівня pre-intermediate.

До початку навчання в нашій школі ми не лише допомагаємо учням сформувати конкретну мету, а й активно включаємо індивідуальні інтереси та захоплення у процес навчання. Ми розуміємо, що кожен учень унікальний✨.

Також, якщо учень полюбляє дивитися певний серіал чи фільм і мріє подивитися його англійською мовою, ми пропонуємо не лише перегляд, а й аналіз та обговорення матеріалу під час занять. Наша мета полягає в тому, щоб навчання було не лише ефективним, а й цікавим, відповідаючи потребам кожного учня. Тому ми прагнемо впроваджувати інтерактивні методи вже з самого початку навчання, допомагаючи учням розкрити свій потенціал і досягти бажаних результатів.

Знайти час для вивчення англійської мови — лише перший крок. Ми готові допомогти тобі не лише з плануванням, але і з самим процесом навчання. Підберемо курс та програму, яка буде відповідати твоїм потребам і графіку.

Почни діяти вже сьогодні!
Заповнюй форму та наш менеджер з тобою зв’яжеться.

257