Як зробити інтерактивну розмітку плану поверху новобудови в G-PLUS CRM ? | Шахматка для будівництва

У цьому огляді ми розглянемо створення інтерактивної розмітки плану поверху новобудови для забудовників у системі G-PLUS CRM. Ця функція дозволяє виконувати розмітку квартир на певних поверхах, роблячи їх доступними для вибору та перегляду в системі.

Інтерактивний фасад та розмітка поверхів

Раніше ми продемонстрували створення інтерактивного фасаду без програмування. Тепер розглянемо, як здійснити розмітку квартир на конкретних поверхах. При натисканні на певний поверх, як у прикладі з сьомим поверхом, бачимо відсутність інформації.

Завантаження та розмітка квартир

В системі G-PLUS CRM ми відкриваємо редагування потрібного об’єкту нерухомості та починаємо заповнювати розмітку. Заповнюємо інформацію про квартири на певному поверсі, наприклад, 701, 702 та 703, обираючи їхні межі та типи.

Реалізація розмітки

Створюємо розмітку для кожної квартири, використовуючи графічний інтерфейс без програмування. Це швидкий спосіб робити інтерактивну розмітку, що спрощує роботу з системою для створення інтерактивного веб-сайту.

Перевірка результатів

Після завершення розмітки трьох квартир, ми можемо переглянути їх доступність на інтерактивному фасаді у смарт-каталозі. Вона відображає розмічені квартири на плані поверху, дозволяючи вибирати та переглядати їхню інформацію.

Рекомендації

Рекомендуємо ознайомитися з відеоінструкцією щодо налаштування інформації для кожної квартири у смарт-каталозі. Це допоможе з легкістю відобразити детальну інформацію про квартири у веб-інтерфейсі.

Заключення

Інтерактивна розмітка плану поверху у G-PLUS CRM дозволяє легко та ефективно відобразити квартири у веб-інтерфейсі. Це робить вибір квартир більш зрозумілим та доступним для клієнтів та покупців.

242