AUTO.RIA запускає перший в Україні онлайн-автосалон

7 вересня запрацював Автоцентр AUTO.RIA – онлайн-салон, де кожен охочий зможе підібрати, замовити, забронювати чи одразу придбати авто із адресною доставкою у офіційного представника.

Перевагою Автоцентру AUTO.RIA є можливість обрати або розглянути авто одразу від декількох автомобільних брендів.

Автоцентр AUTO.RIA пропонує автомобілі від тринадцятьох представників: Hyundai, Skoda, Peugeot, Opel, Jac, Chery, Haval, Suzuki, Volkswagen, Kia, Mazda, Mitsubishi, Seat. Перелік буде поступово зростати.

«Ми в AUTO.RIA продовжуємо тримати економічний фронт. Нам важливо надавати робочі місця, сплачувати податки та робити так, аби бізнес довкола функціонував. Тож заручившись підтримкою наших партнерів, вирішили спробувати запропонувати українцям абсолютно інший досвід придбання новенького авто із салону. Можливість робити покупку онлайн – це не тільки безпечніше, але й дійсно зручніше», – зазначає Сергій Молдаховський, директор із маркетингу та член правління маркетплейсу AUTO.RIA.

Наразі Автоцентр AUTO.RIA включає такі послуги: підбір варіанту із модельного ряду разом із кваліфікованим фахівцем, перегляд авто, що в наявності, запис на тест-драйв, бронювання обраної моделі на 24 години, оформлення та доставка покупки.

Онлайн-салон доступний на вебверсії маркетплейсу AUTO.RIA у розділі «Нові авто» у блоці «Автоцентр AUTO.RIA». Більше деталей про роботу Автоцентру AUTO.RIA можна дізнатися за посиланням. Проєкт працює в тестовому режимі. Згодом онлайн-автосалон з’явиться й у мобільному додатку AUTO.RIA.

Зазначимо, як і раніше, на AUTO.RIA можна придбати вживані авто, а також нові, які пропонують українські автосалони, у звичному форматі оголошень.

Нагадаємо, AUTO.RIA — маркетплейс для продажу та придбання перевірених авто, продукт української ІТ-компанії RIA.com. Є частиною міжнародної компанії RIA.com Marketplaces OÜ. Наразі маркетплейс має вебсайт та застосунок для пристроїв на базі iOS та Android.

998