Безкоштовний вебінар для українців від goodjob та LinkedIn!

Goodjob у партнерстві з LinkedIn, організовує вебінар “Rock your profile! + Q&A”, щоб підтримати українців у цей надзвичайно складний час. Оскільки понад 6,5 мільйонів українців переміщено, є необхідність в наданні безкоштовної та якісної інформації, щодо пошуку роботи та побудови кар'єри на новому місці.

Тема: “Прокачка профілю LinkedIn”

Дата/час: 3 червня, 10:00 за Києвом

Мова вебінару: англійська

Реєстрація тут!

Кількість місць обмежена, але всім хто зареєструється буде доступний запис вебінару!

Наші спікери:

Сюта Атцумі

Customer Success Manager and Rock Your Profile Ambassador в LinkedIn

Має досвід роботи з клієнтами, управління обліковими записами та керування персоналом у SaaS, зокрема в HR-технологіях, Ed tech та сферах навчання та розвитку.

“Мені подобається вирішувати проблеми клієнтів через тісне спілкування. Мій девіз – залишатися жвавим і робити все в повній мірі спритно і смиренно. Коли я не працюю, я люблю займатися боксом, слухати Beatles, грати з двома дітьми і ходити в якесь гарне кафе і спілкуватися з дружиною:-)”, — розповів нам про себе Сюта. 

💭 Юрі Курохара

Senior Customer Success Manager в LinkedIn

“Як менеджерка по роботі з клієнтами в LinkedIn, я допомагаю клієнтам оптимально використовувати LinkedIn Recruiter для досягнення своїх цілей. До LinkedIn я мала 4-річний досвід роботи у сфері закупівель і бізнес-консультантом. Маю відмінні комунікативні та аналітичні навички керівництва командою. Завжди вмотивована допомагати клієнтам шляхом впровадження трансформації бізнесу та нових технологій.” 

Під час вебінару Сюта та Юрі розкажуть про те, як створити крутий профіль в LinkedIn, який допоможе виділитися, розширити зв’язки, знайти роботу. А також, відповідатимуть на ваші запитання)

Сподіваємося, що цей вебінар буде корисним багатьом. Слава Україні!


707