Depositphotos і Crello стали частиною міжнародної компанії VistaPrint

Компанія Depositphotos стає частиною VistaPrint – глобального лідера у сфері дизайну й маркетингу, який працює з мільйонами малих бізнесів у всьому світі.

Офіс Depositphotos

Після об’єднання Depositphotos продовжить розвиватися як окремий бренд зі збільшеними інвестиціями у технології й маркетинг, які дозволять підсилити команду розробки продукту, а також розширити клієнтську базу і присутність у Північній Америці та Європі.

Crello змінює назву на VistaCreate і стає частиною нового бренду Vista разом із VistaPrint, 99designs від Vista та Vista x Wix (як інтегрований стратегічний партнер). Ці дизайн-сервіси дозволять Vista надавати власникам малого бізнесу комплексні рішення для онлайн- і офлайн-завдань на будь-якому етапі їхнього підприємницького шляху – від створення до масштабування бізнесу.

Ex-CEO Depositphotos Вадим Нехай приєднається до Vista як віцепрезидент VistaCreate та Depositphotos і продовжить управляти командами під керівництвом президента Vista з міжнародного бізнесу Флоріана Баумгартнера.

«Ми раді об’єднати сили з таким потужним міжнародним брендом. Як частина глобальної групи компаній Vista, ми отримаємо ресурси й інвестиції для розвитку продуктів. Завдяки цьому ми зможемо надати клієнтам ще більше інструментів і допомоги для просування у цифровому світі. Для нашої української команди це унікальна можливість отримати доступ до ресурсів і знань міжнародної корпорації, залишаючись при цьому працювати в нашому улюбленому режимі стартапу. Ми приєднуємося до компанії з високою корпоративною культурою, що була визнана однією з найкращих серед remote-first компаній, одним з найкращих місць роботи для представників ЛГБТК, а її засновник Роберт Кін – найкращим CEO для жінок, – розповів Вадим Нехай, віцепрезидент VistaCreate та Depositphotos. – Щоб прискорити зростання, ми збираємося найняти більше талантів у наступні місяці».

Інвестиції VistaPrint у трансформацію свого бренду включають розвиток Depositphotos і VistaCreate. Зокрема компанія планує подвоїти українську команду в найближчі 12 місяців.

«Ця угода – ще один крок на нашому шляху до того, щоб пропонувати повний спектр дизайнерських рішень. Завдяки запуску VistaCreate малий бізнес отримає доступ до платформи, яка дає можливість легко створювати контент для соцмереж та інших каналів онлайн-комунікації, незалежно від навичок і досвіду в дизайні. Цей етап у розвитку Vista дозволить компанії стати надійним партнером у сфері дизайну та маркетингу для малого бізнесу, адже ми зможемо задовольнити запит клієнтів на якісний цифровий DIY-дизайн», – поділився президент Vista з міжнародного бізнесу Флоріан Баумгартнер.

Я дуже радий, що Роберт Кін, талановитий американський бізнесмен, який побудував VistaPrint з нуля і перетворив її на глобальну багатомільярдну корпорацію, настільки повірив у наш продукт і команду, що вирішив зробити Depositphotos та Crello ключовим елементом трансформації своєї компанії.

Дмитро Сергєєв, засновник Depositphotos

Бахром Ібрагімов, Head of EBRD Venture Capital (попередні інвестори Depositphotos): «Ми були раді допомагати в розвитку Depositphotos, й бажаємо команді подальших успіхів у межах VistaPrint. Команда Depositphotos побудувала успішний технологічний бізнес міжнародного рівня в Україні, й це було метою наших інвестицій».

Довідка

Vista – частина публічної компанії Cimpress (Nasdaq: CMPR). Vista допомагає малому бізнесу в усьому світі повністю розкрити свій потенціал за рахунок партнерства в області дизайну, цифрових технологій та друку. Кожен напрямок потрійної бізнес-моделі Vista спрямований на вирішення конкретної проблеми в дизайні або маркетингу для власників бізнесу: VistaCreate допомагає легко створювати професійний і унікальний контент для Facebook, Instagram, TikTok та інших соцмереж. 99Designs від Vista дає можливість співпрацювати з професійними дизайнерами для створення ідеального логотипу, сайту, упаковки та інших брендованих матеріалів. VistaPrint допомагає малому бізнесу надрукувати все, що потрібно, від брошур і наклейок до упаковки і вивісок. Разом VistaCreate, 99Designs від Vista і VistaPrint представляють єдину в своєму роді можливість комплексного дизайн- і маркетинг-партнерства, що допомагає підвищити присутність бізнесу в офлайн і онлайн та досягти ще більшого успіху.

Depositphotos – провідна міжнародна контент-платформа з бібліотекою 220 мільйонів роялті-фрі зображень, векторів, ілюстрацій, відео та аудіотреків. Вона об’єднує спільноту зі 100 тисяч креаторів, які допомагають клієнтам зі 192 країн візуалізувати їхні ідеї. Штаб-квартира компанії знаходиться у Нью-Йорку, офіси – у Києві, Москві, Мілані й Лімасолі.

580