Діджитал без лактози: Yellow Clutch Advertising будуть просувати рослинне молоко Vega Milk у соціальних мережах

Yellow Clutch Advertising перемогли в тендері на просування в діджиталі рослинної альтернативи молоку — Vega Milk. Новий бренд було представлено на українському ринку компанією Vitmark. Він вже з'явився на полицях супермаркетів по всій країні. Vega Milk — справжня знахідка для тих, хто шукав альтернативу молоку, бо не сприймає лактозу, обрав вегетаріанство чи просто хоче урізноманітнити свій щоденний раціон.

Останнім часом небувала популярність категорії рослинного молока спостерігається у всьому світі. Покоління селфі, сторіз і вайнів обирає здоровий спосіб життя, піклується про навколишнє середовище та й просто хоче спробувати щось нове у своєму раціоні. Декотрі футурологи прогнозують, що найближчим часом альтернативне молоко може повністю замінити тваринне по всій планеті. Тож агентству буде чим зайнятися.

Yellow Clutch Advertising добре знайома специфіка роботи з іншими відомими брендами компанії Vitmark: Jaffa, «Чудо-Чадо» та Nestea. Співпраця з компанією триває вже рік.

Валерія Лошманова, CEO Yellow Clutch Advertising:

«Ми любимо працювати у діджиталі з брендами, котрі ставлять перед собою амбіційні завдання. У комунікації ми завжди присвячуємо багато уваги позиціонуванню, цінностям і візуальній частині. Співпраця з Vega Milk — це можливість просувати соціально-відповідальний продукт, котрий потрібний сучасним людям. Неймовірно цікаве завдання з точки зору таргентингу та роботи з дуже різними потребами».

Алеся Сілакова, бренд-менеджер в компанії Vitmark:

«Vega Milk – це молодий бренд, революційний продукт, але з глибокою філософією. Обираючи партнера, ми шукали професіоналів, котрі розділяють наші цінності. Адже, лише розуміючи цінність продукту або будучи його споживачем, можна розкрити суть бренду та розповісти про нього».


707