Дивіться лекцію про те, як використовувати NFT-технології

На початку квітня розпочався Марафон Креативної Практики. Це серія онлайн-лекцій, майстер-класів та кейс-стаді від української фахової спільноти. Всі матеріали безкоштовні для перегляду, а новий контент з’являється щодня о 20:00.

Мета — підтримати Збройні сили України та фонд «Повернись живим». А з іншого — підбадьорити креативну й технічну спільноту, відволікти ненадовго від телеграмів та тривожності.

Невзаємозамінні токени, більш відомі як NFT, вже декілька років є популярним трендом у всьому світі та цікавою технологію, яку можна використовувати в культурних та комерційних проєктах. В межах Марафону Креативної Практики ми поставили Іллі Голіцину, CEO NFT-компанії Ctrl / Art / D, низку запитань про NFT-мистецтво. Відповідаючи на них у відеокасті, Ілля розповів, що треба знати про NFT, як використовувати цю технологію в роботі і які маркетплейси обрати для поширення цифрових продуктів.

Дивитись освітні матеріали можна на YouTube-каналі Креативної Практики та медіасервісі MEGOGO.

Підтримайте наші ЗСУ і тих, хто їх підтримує!

Головна мета нашого Марафону — це підтримка Збройних Сил України. Тож, якщо маєте таку можливість — підтримайте благодійний фонд «Повернись живим».

1358