Дивіться лекцію про тренди в IT-освіті

На початку квітня розпочався Марафон Креативної Практики. Це серія онлайн-лекцій, майстер-класів та кейс-стаді від української фахової спільноти. Всі матеріали безкоштовні для перегляду, а новий контент з’являється щодня о 20:00.

Мета — підтримати Збройні сили України через фонд «Повернись живим». А з іншого — підбадьорити креативну й технічну спільноту, відволікти ненадовго від телеграмів та тривожності. Тож, якщо маєте таку можливість — підтримайте благодійний фонд «Повернись живим».

Євген Сакало, координатор університетської програми GlobalLogic в Україні, присвятив свою лекцію актуальним трендам в IT-освіті та розповів, як фахівцю стати цінним кандидатом на конкурентному ринку. Під час виступу Євген виокремив ключові навички, якими має володіти IT-спеціаліст та пояснив, як саме вони допоможуть у побудові кар’єри.

Якщо вам цікаво дізнатись детальніше про цю або інші теми, на YouTube-каналі Асоціації IT Ukraine ви зможете переглянути запис трансляції однієї з найяскравіших профільних подій сезону, присвячених ІТ-освіті — IT Ukraine Education Summit 2022, яка відбулась 20 жовтня 2022.

1081