Дивіться лекцію від Mate Academy: 10 кроків до першої роботи в IT

На початку квітня розпочався Марафон Креативної Практики. Це серія онлайн-лекцій, майстер-класів та кейс-стаді від української фахової спільноти. Всі матеріали безкоштовні для перегляду, а новий контент з’являється щодня о 20:00.

Мета — підтримати Збройні сили України через фонд «Повернись живим». А з іншого — підбадьорити креативну й технічну спільноту, відволікти ненадовго від телеграмів та тривожності. Тож, якщо маєте таку можливість — підтримайте благодійний фонд «Повернись живим».

Щороку кількість охочих працювати в галузі IT стабільно зростає. Але як стати частиною великої індустрії без досвіду роботи та вищої освіти в університеті? На це питання відповів у своїй лекції CEO та співзасновник Mate Academy, Роман Апостол. Фахівець розповів, якими навичками повинен володіти сучасний айтівець і що необхідно, аби знайти свою першу роботу в IT.

Якщо вам цікаво дізнатись детальніше про цю або інші теми, на YouTube-каналі Асоціації IT Ukraine ви зможете переглянути запис трансляції однієї з найяскравіших профільних подій сезону, присвячених ІТ-освіті — IT Ukraine Education Summit 2022, яка відбулась 20 жовтня 2022.

1316