Драма дорослішання “Стоп-Земля” у програмі Karlovy Vary International Film Festival

Наша кінокоманда не зупиняється з приводами пишатися! Цього разу нашу драму дорослішання “Стоп-Земля” буде представлено у програмі фільмів у виробництві KVIFF Eastern Promise, що є частниною індустріальної секції The Karlovy Vary International Film Festival. Цього року секція проходитиме онлайн з 6-го по 9-е липня. Для нас це крута можливсіть промотувати та заявити фільм для фестивальних програмних директорів та менеджерів якомога раніше, ще на стадії монтажу й пост-продакшену фільму.

“Стоп-Земля” є повнометражним ігровим дебютом української режисерки Катерини Горностай. Це історія про перший чуттєвий досвід, закоханість, дружбу й відповідальність. 16-річна Маша переживає напружену буденність останнього року перед закінченням школи. Її підтримують близькі друзі Яна і Сєня, які ділять з нею цей досвід. А також батьки, які дуже переживають за доньку, але виховують її в свободі дій та думок. Є ще одна деталь в житті Маші, що не дає їй спокою і займає голову - однокласник Саша, який стане перевіркою її сміливості у вирішальний момент.

Сучасні українські підлітки цікаві міжнародній кіноіндустрії не лише, як молоде покоління нової європейської країни, що стрімко змінюється, але і як носії універсальних переживань цього віку. І підтвердженням цьому є відгуки світових кінопрофесіоналів/-ок щодо нашого проєкту на міжнародних пітчингах, у яких “Стоп-Земля” вже брала участь.

Фільм знаходиться на фінальній стадії зйомок, планується до релізу та фестивального прокату в 2021 році.

710