European Design Awards долучиться до інформаційної підтримки української спільноти

European Design Awards долучиться до інформаційної підтримки української спільноти, а всі внески за участь у конкурсі українцям повернуть. Про це повідомляє редакція Telegraf.Design.

Редакція отримала повідомлення від директора European Design Awards Деметріоса Факіноса: «Ми хочемо показати нашу солідарність з вами та українською громадою не лише словами… Чи є щось, що ми можемо зробити, що могло б допомогти? Ніщо не здається достатнім, коли трагедія настільки серйозна. Все одно… ми не можемо стояти осторонь і просто дивитися».

За словами директора, безкоштовна участь українських дизайнерів у конкурсі цьогоріч — це self-evident (ред. очевидно). Всі, хто зробив свої внески, отримають їх назад, ті, хто ще не встиг оплатити участь не мають цього робити.

Також, цьогоріч у конкурсі Деметріос пообіцяв залучити всю спільноту European Design Awards до інформаційної підтримки. Журі конкурсу — редактори та видавці провідних європейських креативних ЗМІ, провідні дизайнери та креатори: «European Design Awards & Festival зуміли зібрати навколо себе дивовижну спільноту творчих людей, які є справжніми лідерами думок. Люди, які краще, ніж будь-хто інший, можуть донести своє повідомлення. Ми попросимо їх висловити свої думки та ідеї. Ми попросимо їх розповісти, чим ми можемо допомогти. Як ми можемо використовувати нашу платформу, щоб зробити навіть незначні позитивні зміни для людей, які зараз страждають».

Джерело: Telegraf.Design

615
CASES
Україна, Київ