Hexagon зробили сайт для проєкту школи майбутнього Bucha School

Друзі України з країн Балтії збирають кошти на будівництво сучасної школи в Бучі за європейськими стандартами. Цей краудфандинговий проєкт планує стати прикладом для освітнього ландшафту країни та центром суспільного життя в передмісті Києва.

Екологічно дружній, мультимедійний та безпечний освітній комплекс будується на кошти донорів і вже зібрав майже 10% від необхідних 18 мільйонів євро.

Команда діджитал агенції Hexagon розробила бренд ідентичність та вебсайт, де можна дізнатись про плани та апдейти проєкту.

Дизайн знайомить з проєктом різними способами: для тих, хто має мало часу, доступна лаконічна інформація, яка дає загальне уявлення про майбутню школу; новини — для тих, хто слідкує за проєктом та вболіває; художнє відео, створене Hexagon разом зі Степаном Кулиною, — для глибокого занурення в місію та бачення проєкту.

Сайт призначений для дорослої аудиторії, але водночас він говорить про майбутнє — українських дітей. Ці дві цілі виражені в акуратному дизайні з рендерами комплексу, простій структурі та дитячих малюнках.

Основою ідентичності проєкту став прапор Бучі. Освітній комплекс може стати важливою частиною бучанської громади, а бажання допомогти місту та його дітям — є основним драйвером проєкту. Тому команда використала кольори прапору у візуальному стилі проєкту, щоб підкреслити як належність до Бучі, так і віру в розвиток міста.

Дивіться повний кейс на Behance ✨

296