izibank запускає першу масштабну креативну кампанію

Мобільний банк izibank запустив креативне промо. Це перша хвиля креативу від izibank, що запустився у вересні 2020.

Над відео працювали разом з партнерами – концепцію розробляли Madcats Agency, продакшн — No Stars. Режисером був Річард Хантер (Richard Hunter), який власне й зробив всю цю історію в форматі мюзиклу.

«Легкому банку — легку рекламу!» — вирішили ми, і забабахали музичний спектакль. Бо нахіба знімати рекламу, від якої засинаєш, коли можна зняти мюзикл, що потім хочеться мугикати ще тиждень. Герої мюзиклу — це неандертальці, римські легіонери та робо-красуні, які мріють жити на ізі у доізібанкову епоху. А перенести героїв на екран нам допоміг режисер Річард Хантер, адже ніхто не вміє так знімати мюзикли, як піддані Її Величності», — Гліб Петров, співзасновник і креативний директор Madcats Agency.

Креативне промо izibank – це міні-мюзикл з чотирьох різних відео, кожне з яких розкриває певну фічу банкінгу.

«23 знімальні години, близько 70 людей на майданчику, 2 генеральні репетиції, 3 тижні на препродакшн і близько місяця на постпродакшн – стільки, якщо говорити мовою цифр, зайняла робота над відео», — Костянтин Галико, продюсер No Stars.

Наприклад, для зйомки практично всі декорації довелось будувати з нуля – в сюжеті про кредитний ліміт з'являється літак, створювати який довелось практично з нуля.

«В фокусі були дві речі – максимально ретранслювати характер бренду і «достукатись» до нашої цільової – а сьогодні це ті, хто цінує легкість й зручність і класний продукт в принципі. Є сприйняття, що банки – це складно і скучно, а хочеться вийти за межі цього сприйняття», — Михайло Вовк, маркетинг-директор izibank.

«Наша мета – стати технологічною компанією у фінансовому секторі, й izibank є проєктом-стартером на цьому шляху. У нас комплексний продукт, це понад 25 сервісів вже на беті, бо виходити на ринок з меншим набором, вже просто не актуально. Тож і до створення креативного промо ми підійшли масштабно і комплексно – хочеться, щоб форма відповідала змісту», — Анна Тігіпко, засновниця izibank.

izibank – мобільний банк, що восени цього року запустився в режимі бета-тестування. Це фінтех-проєкт, створений спільно з групою ТАС. Вся взаємодія з клієнтом відбувається дистанційно за допомогою смартфону – без будь-яких візитів до банківських відділень.

1487
izibank
Україна