Христина Соловій, Остап Ступка, Сергій Жадан, alyona alyona стали голосами нового сезону «Книги-мандрівки. Нескорені»

6 грудня, до Дня Збройних сил України, на YouTube-каналі «Книги-мандрівки» стартує шостий сезон вебсеріалу, присвячений Нескореним — людям, подіям, втратам та здобуткам, завдяки яким ми зберегли державність. 

Кожен з 20 епізодів – історія від першої особи. Мудрий дуб розкаже про коріння незламності українців, кримський міст – про окупацію півострова. Валерій Залужний – про те, як стати генералом, а Володимир Зеленський – про буття Головнокомандувачем під час війни. Героїв озвучать відомі українські актори, блогери, активісти та волонтери – глядачі почують голоси Христини Соловій, Сергія Жадана, Остапа Ступки, alyona alyona та інших.

Над проєктом працює команда Books&Cartoons та Green Penguin у співпраці з Міністерством закордонних справ України. Нескорених створює 80 осіб – ілюстратори та аніматори, сценаристи та історики, режисери, продюсери, музиканти, звукорежисери. У 20 епізодах вони покажуть історію, яку зараз пишуть 44 млн українців. Факти та події, які вивчатимуть у школах по всьому світу.

Перші п’ять сезонів «Книги-мандрівки» переглянули на YouTube близько 11 млн разів, вебсеріал був включений до Всеукраїнської школи онлайн.

Джерело: пресреліз

915
CASES
Україна, Київ
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно