Концерт етно-джазового гуртуGrozovSka Band в Парижі

Ділимося яскравими моментами з концерту гурту GrozovSka Band, який 14 жовтня відкривав фестиваль Jazz à la Cité і знайомив французьку публіку з українськими етно джазовими мотивами.

Гості під час виступу танцювали на паркеті урочистої зали в Cité internationale universitaire de Paris. Ми вдячні усім присутнім за теплий прийом музикантів, які вперше виступали на паризькій сцені.

Музикантів запрошували на біс з їхнім хітом «Аптекар» і довго вітали оплесками і вигуками «Слава Україні». Це особливо символічно і святково прозвучало у День захисника Вітчизни, який відзначався цього дня в Україні. Як пише сама фронтвумен, Olena Grozovska: «Коли інтернаціональна зала на «Слава Україні!» дружньо відповідає «Героям Слава!» вважаємо нашу місію в Парижі виконаною!».

Дякуємо U.S. Embassy France та Cité internationale universitaire de Paris за співпрацю в проведенні цього заходу!

Проєкт «Українська Весна» є ініціативою Українського інституту в партнерстві з посольством України у Франції, здійснюється за підтримки Благодійного фонду Dofa Fund та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Мета Української весни — забезпечити якісний український контент у французькому експертному культурному полі, розширюючи фахові дискусії щодо історії та культури України, спростовуючи пануючі хибні уявлення французів про Україну різними засобами культури і мистецтва.

Більше інформації про ініціативу за посиланнями на Instagram, Facebook та Linktree.

562