Креативна Практика починає марафон лекцій та майстер-класів на підтримку ЗСУ, фондів та волонтерів

4 квітня розпочинається марафон регулярних лекцій та майстер-класів від представників креативних індустрій. Новий контент з’являтиметься мало не щодня о 20:00. Доступ до контенту буде абсолютно безкоштовним, але організатори закликають глядачів за можливості підтримувати Збройні Сили України, а також фонди та волонтерів.

«У нас декілька задач. За цей місяць наша команда мала можливість переконатись, що для людей в цей час освітній контент є своєрідною емоційною підтримкою, і це наша перша задача. Лекції та майстер-класи — це можливість на кілька годин на день переключитись з месенджерів на щось інше. З іншого боку, формуючи програму марафону, ми намагаємось відповідати в ньому на буденні питання: як шукати роботу та замовлення в період війни, як зараз розвиватись фахівцю, як мінятись бізнесу», — зазначає Анатолій Попель, CEO CASES та Креативної Практики.

Тематика лекцій і майстер-класів різноманітна: маркетинг, дизайн, фріланс, комунікації, ілюстрація тощо. І розраховані вони будуть на різний фаховий рівень. Будуть лекції і для початківців, і для фахівців.

Серед учасників заходу експерти з Vintage Web Production, Cosmos Studio, Other Land, ELEKS, Galagan, Postmen, Bulanov büro, Wishnia, Gagarin, ВАРТО, Dudka Agency, Skykillers, GRAPE, Twid, Vertigo Agency, New Strategies Group, OMG agency, Weblium. Список учасників марафону регулярно оновлюється, найбільш актуальний перелік публікується на сторінці Марафону.

«Кожен спеціаліст, що працює над Марафоном, відмовився від гонорару. Ми хочемо, щоб всі, кому це зараз потрібно, отримали доступ до лекцій і майстер-класів безкоштовно. А гроші, якщо у наша глядачів є така можливість, просимо направляти на потреби Збройних сил України, фондів, що їх підтримують, та волонтерів. Інструкції щодо того, як це робити будуть на сторінці Марафону», — додає Анатолій.

Ознайомитись з програмою Марафону, а з 4 квітня і дивитись лекції, можна на сторінці заходу.

Також лекції Марафону будуть доступні на Facebook-сторінці та в YouTube-каналі Креативної Практики

14149