Креативники проводять інтенсив з роботи на UpWork. Доступ вільний за умови донату ЗСУ або Фондам

Креативники запустили освітній проєкт «Точка старту», який навчатиме українські компанії та фрилансерів самостійно виходити на закордонний ринок. У липні пройде інтенсив, щоб допомогти українцям опанувати UpWork. 

Інтенсив безплатний, але організатори просять зробити пожертву на користь Збройних сил України, Фонду «Повернись живим», KOLO або Благодійного Фонду Сергія ПритулиДонат можливо зробити в один із перелічених фондів на комфортну для учасника суму, але не менше 500 грн.

Фотографія Annie Spratt на Unsplash

За 3 тижні навчання учасники отримають покроковий гайд, як створити, заповнити профіль та отримати першого замовника. Раз на тиждень планується онлайн-зустріч з експертами, які вже працюють на UpWork. Вони будуть ділитись досвідом і відповідати на запитання.

Для кого буде цікавим навчання

  • власникам агенцій й менеджерам з розвитку бізнесу (напрямки: розробка сайтів, цифровий маркетинг, розробка чат-ботів, відео, копірайтинг, графічний дизайн та ілюстрація тощо)
  • фрилансерам, які вирішили масштабуватись й створити власну агенцію
  • фрилансерам, які хочуть працювати ефективніше

В межах програми учасники створять й оформлять власний профіль, проаналізують запити клієнтів й успішних профілей у своїй ніші; дізнаються, як знаходити проєкти; пропрацюють структуру супровідного листа; розберуться у типах проєктів, і як отримувати оплату; а ще — почують, як отримати перші великі замовлення.

Реєстрація відкрита до 7 липня. Для участі потрібно заповнити форму

760
CASES
Україна, Київ