Лекція: Чому незнайомі люди готові ділитись своїми знаннями й можливостями з іншими

На початку квітня розпочався Марафон Креативної Практики. Це серія онлайн-лекцій, майстер-класів та кейс-стаді від української фахової спільноти. Всі матеріали безкоштовні для перегляду, а новий контент з’являється щодня о 20:00.

Мета — підтримати Збройні сили України та волонтерські ініціативи з одного боку. А з іншого — підбадьорити креативну й технічну спільноту, відволікти ненадовго від телеграмів та тривожності.

Ольга Роєнко — креативна підприємиця, засновниця Royenko Marketing Agency та співзасновниця консалтингової компанії Voice of Spase. Окрім цього, Ольга також є ментором стартапів та бізнесів зі стратегічних комунікацій. Свою лекцію фахівчиня присвятила інституту менторства та розповіла, хто такі ментори, які бувають види менторства та де шукати ментора для себе.

Дивитись освітні матеріали можна на сторінці заходу. Також вони доступні на YouTube-каналі Креативної Практики та медіасервісі MEGOGO.

Підтримайте наші ЗСУ і тих, хто їх підтримує!

Ви можете самостійно обрати напрямок підтримки. Посилання ведуть на сторінки пожертви для Збройних Сил України та фондів, що допомагають нашим військам.

1110