Менеджер з обігріву, зі сну та з гавкання: UAnimals закликали взяти пухнастика на роботу

В Україні стартував соціальний проєкт «Пухнасті співробітники», в рамках якого гуманістичний рух UAnimals та портал robota.ua пропонують українським компаніям і всім охочим взяти на роботу менеджера з обігріву, муркотіння та сну, генерального директора з гавкання та ін. Сплачуючи щомісячну «заробітну плату» незвичайним працівникам, компанії роблять внесок на порятунок тварин, що постраждали від війни.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну постраждали або загинули мільйони тварин. Їхнє число зростає щодня: на лінії фронту, в окупації та на територіях, які потрапляють під обстріл, страждають тисячі тварин. Команда UAnimals рятують, годують, евакуюють та допомагають знайти прихисток тим, хто цього потребує.

Щоб долучитись до проєкту, потрібно:

  1. Перейти за посиланням
  2. Обрати пухнастого співробітника;
  3. Оформити щомісячний платіж умовної «заробітної плати» через особистого менеджера на robota.ua, яка є донейтом на підтримку діяльності UAnimals.

Навпроти кожного резюме після працевлаштування з’явиться лого компанії, яка долучиться до благодійності, а про добру справу дізнаються всі. Допомагати донатами можуть не лише роботодавці, а й всі охочі.

Всі кошти буде спрямовано на порятунок тварин, що страждають від війни росії в Україні. 

1103
UAnimals
Україна