Міністерство культури та інформаційної політики України скасували айдентику проєкту Ukraine Now and Forever

Минулого тижня Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти та партнерами запустили проєкт «Ukraine Now and Forever». Раніше ми писали, що український художник Данієль Скрипник став автором айдентики цього проєкту.

Після оприлюднення айдентики і отримання зворотного зв'язку стосовно неї, Міністерство культури та інформаційної політики України вирішили її скасувати.

«Друзі, неймовірно круто, що ви даєте зворотний зв’язок стосовно айдентики проекту «Ukraine Now and Forever». Вдячні за небайдужність!

Нагадаємо, що її символізм – об’єднання культурних і мистецьких заходів, які відбуваються за кордоном і спрямовані на підтримку України у протидії російському агресору. Айдентика війни і культури під час війни.

Ми вдячні Данієлю Скрипнику, який на волонтерських засадах розробив цю айдентику та абсолютно безкоштовно передав її до використання Україні та світу», — зазначила команда Міністерство культури та інформаційної політики України.

Свої пропозиції символіки можна надсилати на info@mkip.gov.ua до 22 квітня. Все, що команда Міністерства отримає, буде опубліковано до обговорення професійною спільнотою.

Джерело: Міністерство культури та інформаційної політики України

1177
CASES
Україна, Київ