NCG ініціював флешмоб подяки до 30-річчя Незалежності

Усі українці тримають біля серця щось особливе, за що хочеться подякувати рідній країні. В рекламно-комунікаційному холдингу NCG вирішили, що це бажання необхідно посилювати й ініціювали флешмоб подяки до 30-річчя Незалежності. На момент публікації цього тексту своєю історією вдячності поділилась безліч закоханих у країну людей та компаній.

«Наш флешмоб ‒ це внесок у культуру подяки, яка, ми сподіваємося, розквітне в Україні найближчим часом. Адже нам потрібен позитивний фокус, коли серце робить на один удар більше через відчуття подяки до рідної країни, ‒ говорить Дмитро Кутовой, засновник та CEO рекламно-комунікаційного холдингу NCG, ‒ Ми вдячні нашим партнерам і клієнтам, а також, звичайно, всім українцям, які підтримують наш флешмоб. Ви створюєте ланцюжок позитивних подій і надихаєте сотні й тисячі людей поглянути на Батьківщину з більшою любов'ю і повагою».

Пости в соціальних мережах із хештегом #ВдячніУкраїніЗа розповідають про таку різну країну, яка в кожного своя, але й одна для всіх нас. Це історії про улюблені місця, приємні спогади й натхнення для майбутніх звершень.

Подякувати ‒ це не просто згадати, але й відчути належність до чогось більшого. Тільки уявіть: в Україні 10 млн га лісів, 33 млн га земель сільськогосподарського призначення, 63 тисяч річок довжиною близько 206 тис. км. Вражають навіть цифри, а що вже й казати, коли бачиш це наживо! Проте існує й іще більший простір, який також належить українцям, але не обмежується жодними вимірюваннями довжини й ширини ‒ це простір творчості.

Регулярно ми бачимо новини про те, як українські дизайнери, креативні команди, винахідники, спортсмени, кінематографісти задають світові тренди й отримують глобальне визнання, а з ним, ‒ і престижні нагороди. Та всім нам відомо, що від лауреатів Каннських левів, Effie та Red Dot Awards до кожної дитини, що створює нові всесвіти крейдою на асфальті, ‒ українці креативний народ, що здатен змінювати життя навколо.

Діліться своїм творчим баченням і додавайте більше цікавих та теплих історій за хештегом #ВдячніУкраїніЗа в Facebook.  


413