Офіційна заява Huobi Global на звинувачення щодо HBTC

Нещодавно через несвоєчасне оновлення вебсайтів, пов’язаних із розкриттям інформації про HBTC, деякі зовнішні засоби масової інформації поставили під сумнів прозорість HBTC.

Huobi відповіли наступним чином:

HBTC — це біткойн-токен у блокчейні Ethereum, запущений компанією Huobi Global. HBTC суворо дотримується принципу 1:1 заставних активів, щоб гарантувати, що користувачі можуть використовувати обмін між HBTC і BTC у будь-який час.

Щоб підвищити довіру власників HBTC, у минулому періоді ми почали поступову міграцію HBTC до Huobi Trust Company Limited (Huobi Trust Company Limited, далі Huobi Trust) для зберігання цифрових активів. Huobi Trust періодично надаватиме сертифікати іпотечних активів для активів серії H. На цей момент траст має 38 970 BTC.

Переглянути це можна на офіційному сайті за посиланням.

На даний момент у ланцюжку випущено загалом 38970 HBTC із коефіцієнтом викупу 100%.

Будучи глобальною торговою платформою, яка стабільно працює протягом дев’яти років, Huobi ніколи не знаходила втрачених монет, вкрадених монет або несплати. Безпека — це наш життєвий шлях, і ми продовжуватимемо надавати клієнтам найбезпечніший досвід торгівлі завдяки найкращим у галузі можливостям контролю ризиків.

178