Офіційний акаунт України в Instagram та студія FFFACE.ME запустили флешмоб #inlovewithU

Офіційна Instagram-сторінка України @ukraine.ua, яку розвивають Міністерство закордонних справ України та Український інститут, разом зі студією FFFACE.ME запустили цифрову кампанію #inlovewithU. Користувачі Instagram можуть скористатися новою Instagram-маскою та розповісти про свою любов до України, чому Україна їх захоплює та надихає.

До кампанії долучаються іноземні блогери, які буквально закохалися в Україну після свого візиту, а також українські зірки, відомі в світі.

Як виглядає маска доповненої реальності?

Кампанія покликана відкрити для іноземної аудиторії нові, часом неочікувані, грані України, а також дати можливість висловити підтримку та показати єдність. Кожен може поділитися власною історією та емоціями — використати маску та опублікувати сторіз на своїх персональних сторінках у соцмережах з гештегом #inlovewithU. Відповіді потраплять у сторіз офіційного акаунту України, а за результатами флешмобу буде створено альбом історій.

Ukraine.ua — цифровий проєкт, який розповідає іноземцям про Україну. Проєкт об’єднує офіційні цифрові канали України для комунікації з міжнародною аудиторією — сайт Ukraine.ua та сторінки в Instagram, Facebook і Spotify. Наразі аудиторія офіційного сайту України, який говорить 7 мовами, — це відвідувачі з понад 200 країн і територій світу, а сторінки України в соцмережах сумарно охоплюють понад 180 тисяч підписників. 

756
FFFACE.ME
Україна