Оптостікери в Telegram від METRO Cash & Carry та MokCo digital agency — для всіх, хто на закупівлях

Оптостікери в Telegram від METRO Cash & Carry та MokCo digital agency — для всіх, хто на закупівлях.

Тепер робити закупівлі буде втричі веселіше. І трішечки простіше, адже поділитися радістю від чергової класної знахідки з рідними можна буде зробити в один тиць.

Усе тому, що спеціально для METRO диджитал-агенція MokCo розробила серію стікерів у Telegram. У них зібрали вживані фрази й жарти на тематику закупівель від класичного «Ну купи» до «Виніссімо», що підкреслює широкий асортимент імпортних вин мережі.

При розробці агенція надихалася своєю аудиторією в соцмережах.

METRO — про класний ОПТ. Адже тут можна придбати круті імпортні солодощі з дивними смаками, вина і безліч екзотичних продуктів за приємними оптовими цінами. Саме про це знімають свої радісні сторіз наші споживачі в соцмережах.

менеджерка агенції Валерія Боть

Стікерпак виконано в брендових кольорах METRO Cash & Carry — синьому й жовтому. Для того, аби в споживача одразу виникала асоціація з гіпермаркетом. А веселі ілюстрації підкреслюють особливість закупів у METRO.

Коли ми розробляли стікерпак, то подумали про типового покупця METRO — людину, яка робить закуп на довгий період і, можливо, спілкується під час стокапу з кимось зі своєї родини по смартфону: ділиться тим, що увірвала знижечку або знайшла якийсь кльовий незвичайний продукт. Маленьке свято закупівлі — це настрій стікерпаку.

креативна копірайтерка Юлія Івакіна

Приймаючи рішення про створення стікерів, ми хотіли полегшити комунікацію нашим клієнтам, що здійснюють покупки та спілкуються з близькими. А також візуалізувати емоції, які зазвичай відчувають клієнти на шопінгу. Особливо сьогодні, в час діджиталізаціі та тотальної нестачі часу, сподіваємось вони будуть корисними під час закупів та додадуть позитивних емоцій у чати..

диджитал спеціалістка METRO Cash & Carry Ukraine Ірина Малатинська

Тож наступного разу, коли збираєтеся на традиційний закуп до METRO Cash & Carry, обов'язково завантажте стікери. Адже акційних пропозицій та улюблених продуктів буде безліч. І треба про все розповісти близьким!

Завантажуйте стікери за лінком.

1135