Особливості роботи з клієнтами під час війни: дивіться лекцію експертки з питань сервісу та клієнтського досвіду

На початку квітня розпочався Марафон Креативної Практики. Це серія лекцій і майстер-класів від українських фахових дизайнерів, артдиректорів, копірайтерів та інших фахівців. Всі матеріали безкоштовні для перегляду, а новий контент з’являється щодня о 20:00.

Мета марафону — з одного боку, підтримати спільноту наших студентів, підбадьорити їх, відволікти ненадовго від телеграмів та тривожності. А з іншого — підтримати Збройні Сили України та волонтерські ініціативи.

Марина Березюк — експертка з питань сервісу та клієнтського досвіду, має досвід роботи з компаніями Yves Rocher, METRO, Lifecell, Нова пошта. У своїй лекції вона розповіла про те, як війна вплинула на клієнтський сервіс, та які особливості слід враховувати під час комунікації з клієнтами.

Дивитись освітні матеріали можна на сторінці заходу. Також вони доступні на YouTube-каналі Креативної Практики та медіасервісі MEGOGO.

Підтримайте наші ЗСУ і тих, хто їх підтримує!

Ви можете самостійно обрати напрямок підтримки. Посилання ведуть на сторінки пожертви для Збройних Сил України та фондів, що допомагають нашим військам.

1236