Перший крок до оферу в IT: стартують безкоштовні онлайн-курси з QA Automation (Java) і Data Engineering

Прийом на курси відкритий до 21 вересня

Parimatch Tech Academy відкриває набір одразу на два онлайн-курси: з QA Automation (Java) та Data Engineering. За час навчання студенти отримають знання зі своїх спеціалізацій, створять проєкти, а також матимуть змогу пройти стажування у компанії з реальними завданнями. Найкращі випускники отримують джоб-офер у Parimatch Tech.

Кандидати можуть обрати два напрями для навчання:

QA Automation (Java) — вивчення ключових понять, що стосуються автоматизованого тестування веб- і мобільних платформ, опанування базових підходів та використання Selenium WebDriver, Appium, Apache HTTP-клієнта й інших інструментів;

Data Engineering — курс для початківців, які хочуть побудувати кар’єру в галузі роботи з даними. У рамках цього курсу вчать основам проєктування даних, пов’язаних із побудовою конвеєрів даних за допомогою Python, SQL, NoSQL та інших сучасних технологій.

«У новому наборі ми вперше пропонуємо студентам курс Data Engineering. Немає сумнівів, що майбутнє технологій та світу — за даними. Тому попит на спеціалістів, що вміють працювати з Data, невпинно зростає. У нашій команді вже сформувався певний рівень експертизи й досвіду, що дасть змогу випустити спеціалістів високої кваліфікації», — зазначає керівник напряму, Deputy CTO та Chief Data Officer у Parimatch Tech Дмитро Федюков.

Загалом за 2 роки існування у Parimatch Tech Academy навчалося майже 300 студентів, з яких близько 100 отримали офери від Parimatch Tech та інших компаній. Ще кілька десятків проходять стажування в рамках останнього набору.

Навчання на нових програмах триватиме 3,5 місяця і буде проходити тричі на тиждень. Воно складається з теоретичних занять і практики, а також виконання проміжних завдань та фінального проєкту після проходження курсу. Ще 2,5 місяця відведено на оплачуване стажування.

«Кожний новий набір у Parimatch Tech Academy стає все більш масштабним і якіснішим за попередні. Попри війну наша команда ставить перед собою найамбітніші завдання та відчуває відповідальність за майбутнє студентів. Наша мета — продовжувати розвиток IT-сектора через підготовку якісних кадрів», — підкреслює лідер Академії та Chief Technical Officer у Parimatch Tech Артур Аширов.

Щоб потрапити на навчання, претенденти проходитимуть відбір. До 21 вересня треба подати онлайн-заявку й отримати підтвердження від організаторів. Далі — два тести (логіка і технічний) та онлайн-співбесіда. Старт занять — 10 жовтня.

Реєстрацію відкрито до 21 вересня, подати заявку на курс з QA Automation with Java та Data Engineering можна на сайті. 


1154
GR8 Tech
Кіпр, Лімасол