Персональный брендинг для росту бізнесу: дивіться лекцію бренд-стратега і засновниці агенції бізнес-комунікацій BECOME

На початку квітня розпочався Марафон Креативної Практики. Це серія лекцій і майстер-класів від українських фахових дизайнерів, артдиректорів, копірайтерів та інших фахівців. Всі матеріали безкоштовні для перегляду, а новий контент з’являється щодня о 20:00.

Мета марафону — з одного боку, підтримати спільноту наших студентів, підбадьорити їх, відволікти ненадовго від телеграмів та тривожності. А з іншого — підтримати Збройні Сили України та волонтерські ініціативи.

Катерина Дорошевська, бренд-стратег і засновниця агенції бізнес-комунікацій BECOME, розповіла у своїй лекції, як зробити так, щоб персональний бренд сприяв розвитку вашої кар’єри та виділила ключові помилки, яких фахівці припускаються під час його побудови. 

Дивитись освітні матеріали можна на сторінці заходу. Також вони доступні на YouTube-каналі Креативної Практики та медіасервісі MEGOGO.

Підтримайте наші ЗСУ і тих, хто їх підтримує!

Ви можете самостійно обрати напрямок підтримки. Посилання ведуть на сторінки пожертви для Збройних Сил України та фондів, що допомагають нашим військам.

1113